Росица Пейчева  е горда майка на прекрасно момченце. Изпълнителката, която

...
Росица Пейчева  е горда майка на прекрасно момченце. Изпълнителката, която
Коментари Харесай

На върха на щастието: Росица Пейчева стана майка

Росица Пейчева  е горда майка на прелестно момченце. Изпълнителката, която има две пълнолетни деца, се снабди с бебе. Преди няколко години мина под венчило с различен мъж, откакто първият й брачен партньор се обеси, само че откакто към този момент били разграничени. След серия от тествания към ден сегашен е същински щастлива.

" Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ!!! Днес 14.05. с моя брачен партньор Ники станахме родители на едно прелестно момченце! Да ни е живо и крепко,и с доста шанс! БЛАГОДАРЯ на Господ Бог, Св.Богородичка и екипа, който се погрижи за нас! ", написа Пейчева в профила си.

Новината събра стотици мнения. Щастливата майка надали ще смогне да отговори на всички.

“Най-силното възприятие, което изпитвам за всичко, което ми се е случило в живота – и хубаво, и неприятно, и за положително, и за зло, е признателност " – споделя тя пред “Автограф " по “Планета ".

" Някой път се ядосваме, когато нещо ни се случи и си споделяме: " Защо на мен? “ На по-късен стадий обаче разбираш, че май е било за по-добро. Така мисля аз, по този начин изучавам и децата си. Затова реших, че това ми решение още веднъж да стана майка, е предвестител на нещо доста хубаво и положително “ – изяснява 50-годишната Роси.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР